Ring til os: 58 52 52 22

Film og fortælling

Ikke så meget snak – fortæl historien med billeder

Film og billeder bringer følelser frem i os langt hurtigere end en masse ord på papir. En årsberetning kan være tung at læse, men fortæller du den i billeder, kommer du hurtigere frem til sagens kerne. På ét minut kommer vi hele vejen fra A til Z. Brug filmens virkemidler og bring kunsten ind i din egen historiefortælling.

· Produkt- og reklamefilm
· Branding- og imageskabende film
· Oplysnings-/informationsfilm
· Web-TV og -film


DET FÅR DU:

· Film á 1 minuts varighed
· Optagelse på én lokation (indenfor og udenfor)
· Underlægningsmusik
· Professionel fotograf og filmudstyr
· Optagelse á ca. 1 time
· Redigering af film
· Afslutning med tekstafmelding
· Færdig film leveret og klar til brug
· 1 minuts ekstra længde og dit eget speak: Kr. 2.499,-

1 MINUTS VARIGHED Kr. 4.975,-

EKSTRA LOKATION (PR. 15 MIN.) kr. 625,-
Arbejder du eksempelvis på et spændende projekt, som gør, at du har flere lokationer, kan en del af filmoptagelsen ske på disse adresse.

FIRMALOGO kr. 995,-
Alle film slutter med tekstafmelding, men ønsker du den fulde profilering af dit logo, er det oplagt at indsætte dette som afslutning på filmen.

TEKSTPAKKE kr. 995,-
Der kan være flere årsager til at indlægge tekst. Derfor kan du tilvælge en tekstpakke. Tekstpakken består af tre linier.

PROF SPEAK INKL. TEKST kr. 2.475,-
Skal filmen lige have den berømte prik over i'et, så er det oplagt at få en professionel speaker til at indtale alle guldkornene. Du bestemmer naturligvis, hvad der skal siges, men speaket er inkl. tekstforfatning. Det vil sige, at du blot skal levere råmaterialet.

KORREKTUR kr. 1.250,-
Når filmen er optaget, står vi for sammenklipning af den endelige film – naturligvis i overrensstemmelse med dig. Men vil du have en re-redigering i baghånden, kan dette tilvælges. Dette tilkøbsprodukt er faktisk at sammenligne med en korrektur på en trykt annonce.

KØRSEL kr. 3,75 pr. km.
Vi kører ud fra Slagelse. Alle nævnte priser er ekskl. moms og miljøtillæg på 1,95% – dog højst kr. 375,- pr. ordre

Dropboks / We Transfer

Brug vores FTP-server til at sende billeder, logoer, tekster og andet materiale. Vi opretter gerne en mappe til dit firma på vores FTP-server.

Kontakt Jannerup for brugernavn og password. Har du allerede adgang til vores FTP-server; klik venligst på nedestående link:

FTP-server